Páginas

S'OBREN LES PLACES PER EL VOLUNTARIAT EUROPEU

Qui som?

L’Associació d’Amics del CCU (Centre Cristià dels Universitaris) és una entitat vinculada al bisbat i enregistrada civilment des del 1995, que després de 17 anys de la seva creació segueix treballant activament en camps d’acció social, cultural, educatius, sanitaris, promoció de colectius, drets humans i cooperació internacional en les localitats de Girona, la bandera, lo hermida (Xile), Jujuy (Argentina), poango (Camerún) i Torola ( El Salvador).

Actualment, l'entitat està desenvolupant programes socials, culturals i de fe.

El juliol de 2003 vam actualitzar el registre de l’Associació al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Girona.

El 2005 vam tramitar la vinculació de l’Associació a les Associacions d’Estudiants de la UdG.

A més, el nostre grup forma part de la Coordinadora d' O.N.G.’s solidàries de les comarques gironines i de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

L'Associació d'Amics del CCU (Centre Cristià dels Universitaris) dóna suport a l'entitat CCU que aplega en el seu si activitats en funció de les persones, que segons les seves afinitats, es troben en grups.
És també un espai de diàleg entre la Fe i la Cultura. Les xerrades, conferències... volen ser espais de recerca de sentit i de valors; llocs on a partir de la tolerància i del respecte, les persones vagin formant el seu propi criteri sobre aspectes que siguin del seu interès.