Páginas

S'OBREN LES PLACES PER EL VOLUNTARIAT EUROPEU

sábado, 5 de octubre de 2013

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL CCU


El capvespre de dimecres, el bisbe Francesc va presidir, en el Casal "Bisbe Cartañà" l'acte de presentació del programa d'activitats del Centre Cristià dels Universitaris (CCU) i del Servei d'Assistència i Formació Religiosa (Safor), també vinculat a la Universitat de Girona, integrats en la Delegació episcopal de Pastoral Universitària. Precisament la responsable del servei, Dolor Puigdevall explicà als presents les activitats i iniciatives d'un i altre organisme. L'acompanyava l'equip de treball de la Delegació i el consiliari, Mn. Pere Carreras, amb els que, prèviament a l'acte, el bisbe s'havia reunit en una sessió de treball.

En el programa presentat s'ofereixen activitats de formació que es vinculen al propi de la Universitat. També es mantenen els serveis de suport a les activitats acadèmiques, especialment en èpoques d'exàmens i s'avancen les de cooperació i voluntariat, igualment d'acord amb la UdG, com les que el darrer curs i ara mateix porten a terme grups universitaris i/o joves. 

El bisbe Francesc va manifestar la seva satisfacció per la feina que porten a terme els universitaris que va més enllà del testimoni i l'exemple, fins a participar en accions socials directes i d'ajuts al Tercer Món i a les situacions socials que més ho necessiten.


No hay comentarios:

Publicar un comentario